Laikrodis – namų interjero puošmena

Laikrodis – namų interjero puošmena

Interjerą sudaro ne tik spalvos, baldai ar apšvietimas, tačiau ir smulkios interjero detalės, kurios išpildo visumą bei sukuria vientisumo pojūtį. Šioje apžvalgoje pasakojame apie laikrodžių dizaino tendencijas, bei rasite patarimų kaip išsirinkti estetišką ir praktišką namų erdvės puošmeną.

Autorinės teisės saugo DECOTOMA

Autorinės teisės saugo DECOTOMA

Esame teisėti savininkai visų medinių laikrodžių dizainų, kurie yra registruoti Lietuvos Respublikos valstybiniame patentų biure pagal Lietuvos Respublikos dizaino įstatymą ir saugomi pagal Lietuvos autorių ir gretutinių teisių įstatymą. Įregistruoto dizaino savininkas turi išimtines teises leisti arba drausti kitiems asmenims naudoti įregistruotą dizainą.

Istorija kaip atsirado Decotoma

Istorija kaip atsirado Decotoma

Svarbiausia – originali forma. Gražu, kai jo raštai tobulai užpildo sieną. Tam puikiai tinka ažūras. Nereikia per daug saldumo, bet vengiama ir griežtumo. Jis natūralus, primena gamtą. Paprastas, bet įdomus. Žodžiu, tobulas. Ir jis tyliai įsilieja į mūsų kasdienybę... Taip svajojome apie savo sieninį laikrodį. Netaupėme nei laiko nei pastangų tam, kad sukurtume jį patys ir papildytume namus išskirtine dekoro detale.

Rodoma 4 - 6 iš 9 dalykų