Kaip išsirinkti modernų sieninį laikrodį?

Kaip išsirinkti modernų sieninį laikrodį?

Modernūs sieniniai laikrodžiai ir išskirtinio interjero kūrimas

Kiekvieno namuose galima sukurti išskirtinį ir jaukų interjerą. Tam reikia žinių, truputėli meilės ir darbo. Žinoma, modernus stilius tinka ne visur, tačiau jeigu jūsų namuose jaučiasi ateities pulsas ir norite turėti išskirtinių daiktų, tuomet drąsiai ieškokite modernių sieninių laikrodžių. Šiandien rinkoje galima rasti tikrai ne vieną parduotuvę, tačiau itin gražius ir išskirtinius gaminius gamina tik keletas įmonių. Decotoma - tai specializuota parduotuvė, kurioje galėsite rinktis laikrodį iš didelio asortimento. Modernus stilius persismelkęs kiekvienoje prekėje. Klientai jau seniai vertina išskirtinį specialistų darbą, todėl nusipirkus vieną laikrodį, greitai namuose atsiranda dar vienas modernus gaminys. Taip jau yra su gražiais daiktais. Kiekvienas klientas nori savo namuose turėti kažką išskirtinio ir akį traukiančio. Modernūs sieniniai laikrodžiai gaminami pasitelkiant modernias technologijas, todėl galimos įvairios jų formos, spalvos, bei variacijos. Svarbus aspektas, kad tokie laikrodžiai netiksi, o laikrodžio rodyklės lėtai “plaukia” rodydamos laiką. Rami ir moderni atmosfera patinka daugeliui, todėl jeigu ieškote kažko išskirtinio pats metas peržiūrėti produkcijos asortimentą.


Kiek kainuoja gražus sieninis laikrodis?

Aišku, kad vienas iš svarbių klausimų, tai kiek gi kainuoja tokie gražūs laikrodžiai? Viskas priklauso nuo konkretaus modelio. Vieni sieniniai laikrodžiai pigesni, kiti brangesni. Kuo sudėtingesnis laikrodžio modelis, brangesnės medžiagos, tuo jo kaina didesnė. Bendrai peržiūrėjus visą siūlomą asortimentą pamatysite, kad modernų gaminį galima įsigyti vos už trisdešimt eurų. Suprantama, kad įmantresnį gaminiai kainuos kiek brangiau, tačiau interjero ekspertai rekomenduoja rinktis tik kokybiškus ir akį traukiančius gaminius. Juk jūsų namų interjeras turi patikti jums. Kuo geresnį daiktai jus supa, tuo geriau jausitės ir jūs patys. Tikrai neverta taupyti penkių eurų ir ieškoti išskirtinių gaminių prekybos centruose. Gal ir rasite kokį modernų gaminį, tačiau norintiems kažko naujoviško ir nematyto rekomenduojame mūsų parduodamus laikrodžius.


Specialisto patarimai

Renkantis sieninį laikrodį pirmiausia turite įvertinti kambario interjerą. Jeigu jame yra daug įvairių daiktų, tuomet reikėtų rinktis modernų ir mažiau išskirtinių detalių turintį laikrodį. Tuo tarpu tuose namuose, kur vyrauja minimalizmas galima išsirinkti sudėtingesnį laikrodį. Jis išsiskirs iš bendro foto ir namams suteiks modernumo šarmo. Aišku, viskas priklauso nuo kambario sienų spalvų, tapetų raštų ir t.t. Dizaineriai rekomenduoja neskubėti ir geriau daugiau laiko skirti laikrodžio paieškai, kad galutinis rezultatas būtų puikus ir stebintų ne tik jus, bet ir svečius. Šiandien Decotoma.com svetainėje galima rasti itin didelį asortimentą įvairių laikrodžių. Nuo minimalistinių iki kiek sudėtingesnių. Kiekvieno namams galima išsirinkti modernų sieninį laikrodį ir susikurti jaukių namų atmosferą.  

Dovilės Interjerai kurtas interjeras ir sieninis laikrodis cubic

Dovilės Interjerai kurtas interjeras ir sieninis laikrodis "Cubic". Foto Benas Šileika.